Fotó: Unsplash

Ezért lesz idén érdemes Párizsba menni – és onnan továbbutazni!

A legnagyobb francia légitársaság óriásit bővít idén nyáron, országon belül és kívül is. Mondjuk, mennyire!

A nyári csúcsidőszakban az Air France a járvány előttihez közelíti helykínálatát; a nyári menetrend életbe lépésével az Air France növelte kínálatát, globálisan öt kontinensen 196 célállomás válik elérhetővé, a felkínált kapacitás átlagosan a 2019-es szint kilencven százaléka lesz, közölte a légitársaság kedden az MTI-vel.

Az európai hálózatban elsősorban a nyaraló célállomások felé bővít az Air France, júliusban és augusztusban 23 szezonális járat indul el, ezzel a járvány előtti szintre emelkedik a felkínált kapacitás. A belföldi hálózatukban 47 szezonális járat lesz, a Transavia France Párizs-Orly repülőtérről Brestbe, Biarritz-ba, Montpellier-be, Perpignanba, Pau-ba és Toulonba közlekedik.

A közlemény szerint az Air France Protect intézkedéseknek köszönhetően a jegyek továbbra is ingyenesen módosíthatók, vagy voucher formájában teljes visszatérítés kérhető, járattörlés esetén az utas visszatérítést, vagy későbbi alkalomra átfoglalást is kérhet. A járatok fedélzetén kötelező a maszk viselése, és a légitársaság továbbra is szigorított rendben végzi a fedélzet takarítását, fertőtlenítését.

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)