A világ egyik legeldugottabb helyén szobát is bérelhetsz

Ha egy kis nyugalomra vágynátok.

A Skylodge Adventure Suites Peruban található, és a szó szoros értelmében véve a Szent völgy felett magasodik, így megközelíteni sem könnyű. Választhatsz, hogy hegyi felvonóval vagy egy igazán erőt próbáló mászóúton éred-e el – ha ez utóbbi mellett döntesz, készülj fel, hogy helyenként létrákon és acélsodronyból készített függőhidakon kell átkelned!

A Skylodge Adventure Suites egy innovatív kunyhó, mely függő szállásokat kínál Cusco városában, Urubamba kisvárosától 20 perces autóútra. A vendégek számára reggeli, valamint vacsora is biztosított, beleértve a bort is.

A szobákban a vendégek a csillagos ég alatt alhatnak. A szobákhoz közös fürdőszoba tartozik. Ágynemű és törölköző biztosított. A szobák erkélyéről csodálatos kilátás nyílik az inkák szent völgyére.

A szálláshelyen 24 órás recepció, étkezősarok és erkély is rendelkezésre áll. A helyszínen és a környéken számos programlehetőség kínálkozik, beleértve a túrázást. Az ár a via ferrata használatát is magában foglalja. A vendégek számára ingyenes parkolási lehetőség, valamint ingyenes transzferszolgáltatás is biztosított.

És hogy mennyibe kerül? A Booking. com oldalán 2 fő részére 3 éjszaka 741ezer forint.

Nem adják olcsón az élményt….

 

 

Te ismered a magyar lápvilágot? Itt található a világ legmérgezőbb tava.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: Airbnb)