A The Guardian Budapestet is ajánlja téli úti célként

Budapest is helyet kapott a The Guardian listáján.

A lap szerint három nap elegendő Budapest felfedezéséhez, és ahhoz, hogy elmerüljenek a termálfürdőkben, sétáljanak egyet a budai Várban vagy a zsidónegyedben, esetleg részt vegyenek a karácsonyi vásár forgatagában.

Dolomitok, Olaszország

Az Exodus által szervezett hótalpas kirándulások során a Dolomitok legszebb tájai, változatos, havas erdei ösvényei fedezhetők fel, miközben a túrázók érintik a Braies-tavat és elhaladhatnak a Tre Cime di Lavaredo sziklás csúcsai alatt is.

Skandináv körút

A Polar Express új, epikus vasúti túrára hív Skandinávia legmenőbb városaiba és legizgalmasabb sarkvidéki birodalmaiba. A vonatút a festői Dovre és Rauma vasútvonalakon halad át, és keresztezi a sarkkört is. A túra során azonban ennél jóval többre nyílik lehetőség: a norvég hegyek felfedezésére, jávorszarvas szafarira, kirándulásokra, a Lofoten-szigetek meglátogatására és a sarki fény felfedezésére.

Borkóstolás Olaszországban

A dél-tiroli borok kóstolására nyílik lehetőség az olaszországi Alta Badiában, ahol a borok szerelmesei síoktatók és borszakértő kíséretében látogathatják végig a kunyhókat, az italok mellé pedig négyfogásos vacsora is jár.

Újabb szigorítás Szászországban. Így még biztos nem láttad a Tisza-tavat.

 

via