A tériszonyosok most ne figyeljenek: régen készült ennél hátborzongatóbb reklám

Március végéig tart a dubaji világkiállítás, ezt népszerűsítvén pedig továbbvitte az Emirates a nyári promóvideóját. Most már nem "csak" egy egyenruhába öltözött hölgy áll a Burdzs Kalifa tetején, hanem egy A380-as utasszállító is körberepüli őt.

Nyáron már nagyot nézett a világ, amikor Nicole Smith Ludvik kaszkadőrt Emirates stewardess-egyenruhába öltöztetve felküldték a világ legmagasabb épületének tetejére (828 méter!) és ott mosolyogva, integetve népszerűsítette a légitársaságot. Sokan trükkfelvételt kiáltottak, az internet népe azonnal megkérdőjelezte a hátborzongató kisfilm készültének körülményeit, amire az Emirates hamar válaszolt egy werk videóval.

Most pedig egy újabb számmal rukkoltak elő, ami szintén nem CGI és minden pillanata valós. A dubaji világkiállítás még március végéig látható, egy utolsó löketet adtak, hogy még többen látogassanak ki a nagyszabású rendezvényre… így a már megismert hölgyet most is felkérték, hogy, ha már egyszer állt a világ tetején, akkor ugyan most is “szaladjon fel” oda és bátor mosolyát akkor is villantsa meg, amikor egy A380-as géppel szállnak el egész közel hozzá.

A technikai részhez hozzá tartozik, hogy több mint 800 méterre halad el a repülő az épület tetejétől és így Nicole-tól is, de a felvétel szögeinek köszönhetően így is igen hátborzongató a látvány. Az épület magasságával szinte megegyező dimenziókban repül az Emirates különleges festésű gépe.

Források: breakingtravelnews.com, Emirates Youtube