5 furcsa dolog, amit a személyzet a vendégek után a hotelszobában talált

Vannak egészen hihetetlen sztorik.

A Reddit nevű internetes oldal tette fel a kérdést hotelben dolgozóknak, hogy milyen meglepő dolgokat találtak a vendégeik után a szobában. Meglepő válaszok érkeztek.

Macskákkal teli szoba

Egyszer egy szobát macskákkal tele találtak meg a takarítók. 100 dollárnyi borravalót is hagyott a vendég egy üzenettel: “Köszi, hogy vigyáztok ezekre a kisfickókra, egy hét múlva jövök vissza.” Természetesen az illető sosem tért vissza….

Plafonra szegezett bútorok

Egy luxushotelben egy igen nagynevű együttes szállt meg, egy pisszenést sem lehetett hallani a szobájukból. De miután elmentek, akkor jött csak az igazi meglepetés: minden egyes bútordarabot a plafonra szögeztek, pontosan tükrözve az eredeti elrendezést. “Én le voltam nyűgözve, de a menedzsment nem annyira” – mesélte a takarító.

Megnéztük volna…

Macskák után kacsákkal szabadon…

Volt olyan hotel, ahol a vendég kicsekkolása után kiskacsákat találtak. Az illető azt mondta, az édesanyjuk meghalt, ezért ő kezdett el gondoskodni róluk, de végül megunta őket, és otthagyta a hotelszoba fürdőjében.

Az a bizonyos játékmackó

Mire tippeltek, mi a leggyakrabban elhagyott tárgy? Guminő? Műfogsor? Fogkefe? Nem, a játékmackó…

Kecske

Úgy tűnik, a vendégek előszeretettel hagyják ott háziállataikat a hotelszobákban. Egy kecske sem úszta meg, aki egyébként Abraham Lincolnnak volt öltöztetve. Biztosan egészen jól sikerült a buli, és abban is biztosak vagyunk, hogy Las Vegasban történt az eset…Hol máshol?!

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Forrás: Telegraph)

(Fotók: pixabay)