4 budapesti teraszos hely, ahol végre kifújhatod az elmúlt egy év fáradt gőzét

Hosszú hónapok óta nem ücsöröghettünk a vendéglátó helyek teraszain, de most újra felpezsdül az élet.

Majorka

A Városmajori park mellett található Majorka régóta közkedvelt találkozási pontja a budaiaknak. A Városmajor árnyékos fái alatt jól esik elfogyasztani egy sört, vagy fröccsöt, de a Majorkában a konyha is kifogástalan. A napi menü mellett finom hamburgert, salátát, szendvicseket választhatunk az étlapról. Sokféle csapolt sört, és bort mérnek, a baráti beszélgetős estéknek tökéletes helyszíne lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Majorka (@majorkavarosmajor) által megosztott bejegyzés

Ne maradj le, foglalj asztalt!

Mad kert

Bár a város központjából egy kicsit távolabb (Kőbányán a Maglódi úton) található meg a Mad kert, ha szereted a finom söröket, akkor a legjobb helyre jössz. A MadX egyébként egy külön bejáratú, kizárólag alternatív erjesztési eljárással készülő, hosszú érlelési idejű, főleg tölgyfahordós sörökkel foglalkozó üzem, ahol tágas kertben lehet kóstolgatni a különböző ízesítésű és eljárással készült söröket. A helyszínen lesz food truck autó is, ahol BBQ-s fogásokat lehet majd kóstolni!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mad Scientist (@madscientistbeer) által megosztott bejegyzés

Teraza

Ha szereted a mexikói konyhát, akkor irány a Teraza. A város legjobb margaritáját is megkóstolhatod a Teréz körúti étteremben. A Tereza pop-up nyitó étlappal készül a terasznyitásra, azt ígérik, amint sor kerül erre, egyetlen egy margaritás pohár sem marad majd szárazon. A híres mexikói koktél mellett többféle levest, tacot, quasadillát, fajitast, de még a híres mexikói chimichangát is megkóstolhatod itt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tereza (@terezabudapest) által megosztott bejegyzés

Keksz

A Keksz a belváros egyik kultikus helye a Madách téren. A vendéglátóhely idén is készül a teraszának kinyitására. Tökéletes innen a kilátás a térre, miközben a különleges csapolt sörök között válogatunk, újra átélhetjük a belváros pezsgését is, amit már hónapok óta nem tapasztalhattunk meg.

Kedves Kekszesek! 👩‍🦰👨‍🦰🐶
✨ Készen állunk a holnapi nyitásra, hogy tetszik? 🤩
✨ Várunk mindenkit nagy szeretettel!
Nyitvatartás: 10:00-21:30-ig!
#keksz #budapest

Közzétette: Keksz – 2021. április 23., péntek

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Nyitókép: Teraza/Instagram)

via