3+1 kihagyhatatlan virtuális utazás

Az idei tavasz is rendhagyó, így ismét a kreativitásunkra van szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá.

A streaming szolgáltatók műsorait már kívülről fújod? Te is várod már, hogy a tavaszi túráknál messzebbre is mehess? Összegyűjtöttük neked a legérdekesebb virtuális úti célokat!

Menj múzeumba!

Gondoltad volna, hogy múzeumokat is bejárhatsz a kényelmes foteledből? Sétálj végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en, és nézd meg Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.

Irány New York

Mindig is vágytál a Central Parkba? Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatod a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hillről.

Híres partok, parkok

Ha a természetbe vágysz inkább, akkor tegyél virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogass el Indiába és ismerd meg Perut Olyan világhírű nemzeti parkokat járhatsz végig, mint a Yosemite, Grand Canyon, de testközelből láthatod a Hawaii-i vulkánokat is.

+1. Emlékszel még a hétvégi bulikra?

A virtuális koncerteknek köszönhetően most házibulit csaphatsz, szigorúan kis létszámban! Március 26-án péntek este 7 órától például az Asahi Super Dry és a Resident advisor virtuális koncertjén fedezheted fel Tokiót. Az estét a 8D zenei élmény teszi még emlékezetesebbé, amiről világhírű nemzetközi DJ-k gondoskodnak. További információ ITT.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: pixabay)